Avoimet pestit

Haluatko päästä kehittämään itseäsi huippu porukalla? Mikä juttu kiinnostaa juuri sinua? KuVessa saat muokata pestistä itsesi näköisen ja kokoisen.

Alta löydät listan pesteistä, jotka kaipaavat vielä tekijää. Ota yhteyttä pestijohtajaamme, jos kiinnostuit: tirre.hentinen(at)partio.fi.

Kuva: Kuokkalan Vetehiset / Emma Hirsimäki

Vaeltajaluotsi

Pääset luomaan mahdollisuuden tavoitteelliselle toiminnalle sekä toteuttaa aktiviteetteja ja yllätyksiä vartiolle. Haasta itsesi kokeilemaan uusia ja erilaisia tapoja tehdä ohjelmaa.

Kesäleirin leirinjohtaja

Pääset ideoimaan unelmiesi kesäleirin yhdessä kokoamasi tiimin kanssa. Tässä pestissä hallitset suurempia kokonaisuuksia ja annat vastuuta tasaisesti muille johtajille. Pesti sisältää yhteistyötä mm. ikäkausivastaavien, mahdollisten yhteistyökumppaneiden ja lippukunnan hallituksen kanssa.

Merkkivastaava

Huolehtii jaettavien merkkien hankinnasta, kuten ohjelman mukaisista merkeistä, lupausmerkeistä, lippukunnan huivimerkeistä ja huiveista sekä ohjelmakirjoista.

Turva-aikuinen

Auttaa muita johtajia Turvallisesti yhdessä -ohjeistukseen liittyvissä asioissa, ja hänelle voi kertoa omasta tai muiden kaltoinkohtelusta. Turva-aikuinen tukee johtajistoa lastensuojelua vaativissa tilanteissa ja vastaa mahdollisista rikostaustan selvityksistä.

Pesutalkoovastaava

Koordinoi kahtena päivänä järjestettävän pohjienpesutalkoon syksyllä.