KuVe:n kaverikirja: lippukunnanjohtaja ja ohjelmajohtaja esittäytyvät

Lippukuntamme toimintaa johtaa tällä hetkellä neljän hengen porukka, johon kuuluu lippukunnanjohtaja, ohjelmajohtaja, pestijohtaja sekä kippariston päällikkö. Nyt johtonelikko vuosimallia 2021 esittäytyy vastaamalla partiomaiseen kaverikirjaan. Ensimmäisenä vuorossa ovat lippukunnanjohtaja ja ohjelmajohtaja: 

Nimi: Carita Lindstedt-Kareksela

Pesti: lippukunnanjohtaja (sekä akela ja KuVe:n hallituksen jäsen)

Parasta omassa pestissä: lasten ja nuorten harrastuksen mahdollistaminen, partiokaverit, sudenpentujen hauskat tarinat  

Jos olisin eläin, olisin… sitkeä ja kestävä kuin karhukainen. Voisin olla myös jumiloisikka, koska sillä on hupaisa nimi.

Valitse nukkumapaikka retkellä (teltta/riippumatto/vene): Kaikki käy kunhan saa nukkua.

Maistuvin retkiruoka: soijarouheella höystetty tomaattipastapussiruoka, koska en jaksa säätää ylimääräistä retkillä; se on helppoa, täyttävää ja kevyttä kantaa. Jos tunnen itseni retkeillessä energiseksi niin paistan mielelläni lättyjä. Nuotioperunat ja nuotiosuklaabanaanit on kyllä kanssa hyviä.

Paras partiomuistosi: Saunahaikki Loisto Finnjamboreella Hangon saaristossa, johon kuului kävelyä, veneilyä ja erityyppisissä retkisaunoissa saunomista. Samoin lapsena ja nuorena tehdyt partiovaellukset Lapin-Hämeen ympäristössä ja UKK:n kansallispuistossa ovat olleet ikimuistoisia eksymisineen, hulluine metsoineen ja kullan huuhtomisineen. Tavallaan hauska muisto on myös yhdestä Leon Lenkistä ja Hilkan Kilvasta, missä melko pitkän ja raskaan päivän päätteeksi huomasin veistäneeni yörastilla 3 lusikkaa, lusikan, veitsen ja haarukan sijaan. Yhdistävä tekijä kaikille parhaille muistoille on partiokaverit keiden kanssa ne on voinut jakaa myötä- ja vastoinkäymisissä.

Lemppari KuVen aluksista: Pidän 50-60 luvun designista, joten sen puolesta Kuha, mutta Evita on myös hyvin sulava ja ilmastoystävällinen matkustaa : )

Nimi: Sari Vähämäki

Pesti: Ohjelmajohtaja (sekä sampo ja KuVe:n hallituksen jäsen)

Parasta omassa pestissä: Toimintaan keskittyminen

Jos olisin eläin, olisin… saimaannorppa

Paras partiomuistosi: esimerkiksi monet upeat ohjelmalliset iltanuotiot tai partiotaitokisojen loppumetrien voittajafiilikset :) Ryhmänjohtajana toimimiseen liittyy myös paljon onnistumisen kokemuksia.

Valitse nukkumapaikka retkellä (teltta/riippumatto/vene): Teltta on perinteinen ja paras :)

Maistuvin retkiruoka: nuotiokahvi ja suklaabanaani

Lemppari KuVen aluksista: Jokaisella on paikkansa