KuVe:n kaverikirja: pestijohtaja ja kippariston päällikkö esittäytyvät

Lippukuntamme toimintaa johtaa tällä hetkellä neljän hengen porukka, johon kuuluu lippukunnanjohtaja, ohjelmajohtaja, pestijohtaja sekä kippariston päällikkö. Nyt johtonelikko vuosimallia 2021 esittäytyy vastaamalla partiomaiseen kaverikirjaan. Tänään vuorossa ovat pestijohtaja Karoliina ja kippariston päällikkö Ville.

Nimi: Karoliina Nurminen

Pesti: Pestijohtajaja (sekä försti ja toistaiseksi myös seikkailijoiden ikäkausivastaava)

Parasta omassa pestissä: Pestijohtajan pestissä parasta ovat ihmiset – ihmiset tekevät partion. KuVessa on laadukas pestijärjestestelmä, ja on upeaa päästä mukaan jatkamaan sen kehittämistä.

Jos olisin eläin, olisin… Karoliina-kameleontti – useammat kotimaiset murteet sujuvat, samoin ulkomaiset kielet, solahdan moneen porukkaan ja posketkin vaihtavat väriä ilosta intoon ja liikkeestä lentoon.

Valitse nukkumapaikka retkellä (teltta/riippumatto/vene): Iha sama, kuha saa nukkua! Uni on minulle tärkein yksittäinen tekijä jaksamiseni ylläpitämisessä. Vetehisten kanssa on helppo retkeillä – jokaiselle pyritään mahdollistamaan se omin tapa palautua, jotta kaikki jaksavat myös toimia yhdessä.

Maistuvin retkiruoka: Yhden pannun vege-texmex-paistos nuotiolla valmistettuna ja kaarnalaivasta tarjoiltuna. Ulkoilma on aina paras mauste!

Paras partiomuistosi: Iltakävely Finjamboree Roihun suuresta iltaohjelmasta tähtitaivaan loisteessa, oman seikkailijan kanssa kaikessa rauhassa. Siinä hetkessä kaikki oli kohdallaan, pestin haasteet päivästä takana, nuoren partiolaisen innokas käsi kädessä, partioyhteisön tuki ympärillä kuuluvissa nuotiolauluissa ja vain taivas rajana.

Lemppari KuVen aluksista: Scout-jolla Joutsen! Mainio ja hauska pikkupeli, joka mahdollista isot ilot jo pienille. Scout-jollailuja mahdollistaessani olen nähnyt suurimmat ja nopeimmat fiiliksen muutokset paikalleen kangistavasta jännityksestä ilmaan hyppivään intoon: ”Se oli niin siistiä! Siinä todella tunsi purjehtivansa. Onneksi uskalsin lähteä!”  Toivotan isosti menestystä Miekkavalaille, jotka ovat ottaneet Scout-jollan samoajavartionsa vastuualukseksi! 

Nimi: Ville Lassila

Pesti: Kippariston päällikkö (sekä KuVe:n hallituksen jäsen)

Parasta omassa pestissä: Pääsee touhuamaan veneiden parissa ja suunnittelemaan meripartiotoimintaa.

Jos olisin eläin, olisin… Varmaan joku lintu, lentäminen olis siistiä.

Valitse nukkumapaikka retkellä (teltta/riippumatto/vene): Toki riippuu missä retki on, mutta sanoisin että vene. Kuhan keulakajuutta.

Maistuvin retkiruoka: Jerden tekemät burgerit

Paras partiomuistosi: Jaa a, ei pysty kyllä nimeämään yhtä. Suurleirit sekä kaikki venereissut niin Päijänteellä kuin merellä.

Lemppari KuVen aluksista: Tämä on paha. Kaikissa on omat puolensa, mutta varmaan Evita. Toki loppukauden Kuha reissuja ei sovi unohtaa!