Meripartio

Kuokkalan Vetehisillä on käytössä viisi koulutusalusta, joilla toteutetaan ilta-, päivä- ja viikonloppupurjehduksia. Veneilyt löydät veneilykalenterista. Veneilyyn liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä kippariston päällikköön, yhteystiedot löydät täältä.

Partioalus S/Y Evita

Evita sopii hyvin purjehdukseen tutustumiseen, purjehtimisen perusteiden ja purjeveneen varustuksen opiskelemiseen. Sen vuoksi Evita onkin kovassa käytössä seikkailijoilla ja sitä vanhemmilla partiolaisilla!

Evita on malliltaan Jeanneau Selection 37 ja on 37-jalkaa (n. 11m) pitkä. Alus on rekisteröity 12:sta ja yöpymään mahtuu kahdeksan innokasta purjehtijaa.

Omistaja: Päijänteen Partiopurjehdus Oy 

Kuva: Kuokkalan Vetehiset / Patricia Puhakka

Partioalus M/S Kuha

Kuha sopii hyvin monipuoliseen veneilyyn, kuten navigoinnin harjoitteluun niin päivällä kuin yölläkin. Kuha on luottoalus erityisesti suuremmille ryhmille, kuten sudenpennuille ja seikkailijoille. 

Omistaja: Kuokkalan Vetehiset ry ja Jyväskylän Seurakunta

Kuva: Kuokkalan Vetehiset

S/B Tiitiäinen

Tiitiäinen on viidelle hengelle sopiva retkivene! Tiitiäinen on ominaisuuksiltaan ja varustukselta suunnattu tarpojille ja sitä vanhemmille partiolaisille retkialukseksi. Se voidaan myös yhdistää muiden alusten kanssa tapahtuvaan toimintaan, jolloin kyytiin pääsee myös nuorempia partiolaisia. 

S/B Aurora (Joe 17) 

Purjejolla S/D Joutsen