Partioviikko

Lähde liikkeelle partioviikolla kävellen tai pyörällä!

Partioviikolla voit lähteä liikkeelle kävellen tai pyörällä etsimään Vetehisten rasteja Kuokkalan alueelta. Rasteja on yhteensä neljä, ja jokaiselta rastilta löydät tehtävän, jonka voi tehdä yksin tai yhdessä.

Rastit voi kiertää kaikki peräkkäin tai yhden kerrallaan vaikka eri päivinä, juuri niin kuin sinulle sopii. Rastit ovat paikoillaan 20.-26.4. Ainakin pienimpien partiolaisten kannattaa lähteä rasteille vaikka vanhemman kanssa, tai lähtekää koko perhe ulkoilemaan.

Mukaan rasteille tarvitsee vähintään yhden älypuhelimen, jossa on nettiyhteys ja QR-koodilukija. Ilmaisia QR-koodilukijoita voi ladata netistä, jos ei puhelimella vielä ole sellaista!

Rastipaikalta löydät noin 10×10 cm kokoisen rastimerkin, jossa on QR-koodi sekä KuVen logo. Skannaamalla koodin saat tehtävän!

Mikäli rastin toimivuudessa on ongelmia tai esim. rastimerkki on kadonnut, lähetäthän palautetta kuokkalanvetehiset(at)gmail.com tai kommentoi Facebook-tapahtumassa. Käymme tarkistamassa rastipaikat pari kertaa partioviikon aikana.

Missä ne rastit sitten ovat…. ?

Rasti numero 1, helppo homma! Käypä tutkimassa Yrttisuon urheilukentän katsomon takaa.

Rastin numero 2 löydät sieltä, missä lippukunnan Yrjönpäiväjuhla olisi järjestetty, jos Korona ei olisi puuttunut peliin. Eli Nenäinniemen uimarannalta. Suuntaa siis kohti Nauttionpolkua. Tutki tarkkaan pukeutumiskopin ympäristöä!

Rastin numero 3 löydät luonnonläheiseltä paikalta Pitkäruohon lintutornilta, Rantaraitin varrelta. Kuokkalan siirtolapuutarha-alueen läheltä. Rastin löydät lintutornin juurelta. Katso täältä ohjeita jos tarvitset: https://www.jyvaskyla.fi/ymparisto/luontoretkeily/lintutornit/pitkaruohon-lintutorni

Rastin numero 4 sijainnin saat selvittää sinä! Rastin osoite on raskas.juhlinta.höyryt. Syötä osoite what3words.com -sivuston hakukenttään, niin saat tietää rastin sijainnin kolmen metrin tarkkuudella.