Itsenäisyyspäivän tapahtuma

Tervetuloa Kuokkalan Vetehisten itsenäisyyspäivän tapahtumaan!

Tänä vuonna Kuokkalan Vetehisten itsenäisyyspäivän tapahtuma on 6.12.2020 klo 13–15 Teamsissä! Teams-tapahtumaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki partiolaiset perheineen. Teamsissä voit seurata lupauksenantoa sekä muuta oheisohjelmaa ryhmien vaihtumisen aikana, joten kannattaa pysyä koko ajan kuulolla! Teams-tapahtuma tallennetaan.

Ne partiolaiset, jotka antavat itsenäisyyspäivänä partiolupauksen, kutsumme ulkotapahtumana järjestettävään lupauksenantotilaisuuteen Nenäinniemen uimarannalle. Lupauksenantajia ovat uudet ja ikäkautta vaihtaneet partiolaiset. Oman ryhmän johtajalta voit kysyä, jos olet epävarma, onko tänä itsenäisyyspäivänä sinun vuorosi antaa partiolupaus.

Lupauksenanto tapahtuu ikäkausittain pienissä ryhmissä porrastetusti seuraavan aikataulun mukaisesti:

13.00 sudenpennut
13.45 seikkailijoista Hylkeet, Tonnikalat ja Norpat
14.15 seikkailijoista Merikarhut
14.45 tarpojat, samoajat, vaeltajat sekä aikuiset

Jokaisen lupauksenantajan mukana tapahtumapaikalle voi tulla yksi muu henkilö seuraamaan lupauksenantoa. Lupauksenantotilaisuudessa huomioimme THL:n ohjeet koronaturvallisuudesta. Tule paikalle vain terveenä ja käytä maskia, jos olet yli 15-vuotias.

Linkki Teams-tapahtumaan ja ilmoittautumislinkki lupauksenantoon löytyvät jäsenille ja perheille tulleesta sähköpostiviestistä.

Tervetuloa Kuokkalan Vetehisten ensimmäiseen itsenäisyyspäivän hybridijuhlaan!