Koulutusviikonloppu Kolina

Ideoita ja tukea retkeilyyn ja eräaktiviteettien suorittamiseen.

Partionjohtajan peruskurssi I/2020 1. osa

Partiojohtajan peruskurssi aikuisille on tarkoitettu kaikille yli 22-vuotiaille partiolaisille. Kurssi tukee lippukunnan pesteissä toimivia vaeltajia ja aikuisia. Koulutuksen tavoitteena on johtamistaitojen ja -tietojen kehittäminen lippukunnan johtamisen, lasten ja nuorten kanssa toimimisen sekä projektityöskentelyn näkökulmasta.

Koulutuksen ensimmäinen osa järjestetään Piispalan nuorisokeskuksessa Kannonkoskella 20.-22.3. ja toinen osa Kiteen Röskössä 17.-19.4.

Ilmoittautuminen 1.3. mennessä kuksaan.fi/32386. Löydät tapahtuman Facebookista.

Lippukuntapäivä

Lippukuntapäivä on tarkoitettu nimensä mukaisesti lippukuntatoimijoille. Päivässä keskitytään lippukuntaa tukeviin teemoihin. Tällä kertaa lippukuntapäivässä on aiheena turvallisuus. Lisää tietoa työpajoista julkistetaan vuoden 2020 tammikuun aikana.

Lippukuntapäivän osallistumismaksu sisältää myös lauantain ja sunnuntain välisen yöpymisen. Voit siis tulla valmiiksi odottamaan syyskokousta! Erillistä ilmoittautumista kokouslounaalle ei enää tarvita.

Ilmoittautuminen 1.3. mennessä kuksaan.fi/32388. Löydät tapahtuman Facebookista.

Piirin ROK 1. osa

Ryhmänohjaajakoulutus on tarkoitettu samoajille. Kurssilla opetellaan muun muassa ryhmän ohjaamista ja johtamista partiomenetelmää hyödyntäen sekä toiminnan suunnittelua ryhmän ja lippukunnan näkökulmasta. Eikä pidä unohtaa verkostoitumista ja kurssin tarjoamia elämyksiä!

Ilmoittautuminen 1.3. mennessä kuksaan.fi/32389. Löydät tapahtuman Facebookista.

Akela ja Sampo -koulutus

Kurssilla käsitellään partio-ohjelmaa ja ikäkausijohtajuutta erityisesti sudenpentu- ja seikkailija-ikäkausien näkökulmasta. Lisäksi pureudutaan ikäkausiohjelmiin lapsen kehitysvaiheiden ja kasvatuksen näkökulmasta, käydään läpi ryhmän kehityksen vaiheita ja aikuisen merkitystä lapsiryhmän toiminnan tukijana ja mahdollistajana.

Ilmoittautuminen 1.3. mennessä kuksaan.fi/32391. Löydät tapahtuman Facebookista.

Y-trainee tapahtuma

Piirin kevätkokous